Menu Sluiten

Over

Begonnen als talent gedreven kindercoach met hierin diverse verdiepingen, waaronder hechting en trauma en systemisch werk vanuit talenten gezien. Mijn opleiding HBO kinder- en jeugdpsychologie en de opleiding creatieve therapie gecombineerd met mijn ervaring als moeder, gastouder, trainer bij sportclubs, gastdocent op diverse scholen en bedrijven en in mijn dagelijkse praktijk als coach en trainer voor kinderen en volwassenen, dragen continu bij aan nieuwe inzichten en methodieken. Deze manier van werken heeft nu al meer dan 500 kinderen en volwassenen inzicht gegeven in hun unieke talenten en hoe deze te gebruiken wanneer nodig.

Wat anderen zeggen…

Danielle is een buitengewone coach die opvalt vanwege haar uitzonderlijke kwaliteiten en positieve impact op mensenlevens. Haar unieke aanpak en diepgaande inzichten maken haar een geweldige coach. Ten eerste heeft Danielle een warme en empathische persoonlijkheid, waardoor ik mij meteen op me gemak voelde bij haar. Ze luistert actief en begreep mijn behoeften en doelen op een diep niveau.”

“Wat Danielle onderscheidt, is haar vermogen om anderen te inspireren en te motiveren. Ze weet hoe ze mensen kan aansporen om hun grenzen te verleggen en hun volledige potentieel te benutten. Met haar positieve instelling en aanmoedigende woorden stimuleert ze haar cliënten om obstakels te overwinnen en zelfvertrouwen op te bouwen.”

“Danielle beschikt over een indrukwekkende expertise op verschillende gebieden, zoals leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en teamdynamiek. Ze kan complexe situaties begrijpen en effectieve oplossingen bieden die tastbare resultaten opleveren. Haar coachingstechnieken zijn zorgvuldig afgestemd op de individuele behoeften van onze groepen, wat leidt tot duurzame groei en succes.”

“Dankzij Danielle heb ik een enorme verandering in mijzelf ontdekt. Door haar begeleiding kon ik mijn dagelijks leven veranderen, mijn doelen bereiken, weet ik nu wat mijn echte talenten zijn en heb ik veel meer zelfvertrouwen. Danielle is gewoon een geweldige coach die een blijvende indruk op mij achterlaat.